0
Zorgkiosken
0
Locaties
0
Aanmeldmomenten per dag

Hoogwaardige Self Service in de zorg

Zorgkiosken is in samenwerking met onder andere ChipSoft gespecialiseerd in hoogwaardige Self Serviceoplossingen voor zorginstellingen. We denken mee vanaf het eerste concept en ondersteunen tot na de implementatie.

Een goed georganiseerd Self Servicesysteem kan van grote waarde zijn binnen een zorginstelling, en hier zijn veel redenen voor aan te wijzen. Voorbeelden zijn het creëren van een betere informatievoorziening voor patiënten binnen de door hun gewenste context, het bieden van gastvrijheid, het vergroten van de patiëntveiligheid en het verhogen van de kwaliteit van het patiëntenregistratieproces.

Een greep uit de voordelen

Volledig geïntegreerd EPD

De Self Servicekiosk maakt het mogelijk voor de patiënt om zich zelfstandig aan te melden en real- time wijzigingen toe te passen in het EPD. Geen extra tussenkomst nodig: alles gaat rechtstreeks via HiX.

Automatische controles

Altijd up to date doordat o.a. burgerservicenummer (BSN), verzekeringsrecht (COV), persoonsgegevens (NAW) en de echtheid van ingevoerde documenten automatisch worden gecontroleerd.

Self Service voor de patiënt

Het ophalen en overnemen van persoonsgegevens, contact-informatie, vragenlijsten en controle van apotheek-, huisarts- & tandartsgegevens: de patiënt in regie en het ziekenhuis optimaal geïnformeerd.

Informatievoorziening

Een complete informatie-voorziening door een overzicht van afspraken te weergeven, actuele wachttijden te tonen en dagtickets af te drukken met de benodigde informatie, zoals bijvoorbeeld de looproute.

Meer hospitality

Dankzij Self Service kunnen medewerkers meer begeleiding bieden aan arriverende patiënten en ontstaat tijd voor overige werkzaamheden. Het resultaat: meer service bij binnenkomst, afspraak en vertrek.

Deze ziekenhuizen maken al gebruik van Zorgkiosken:

Ook een Zorgkiosk op uw locatie? Neem contact met ons op!

Dijklander Ziekenhuis | Zorgkiosken
Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Laurentius Ziekenhuis Roermond | Zorgkiosken
Ziekenhuis Rivierenland | Zorgkiosken

Maak kennis met de modellen

Ook een Zorgkiosk op uw locatie?

Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan!

Mail ons!

info@hq-healthcare.nl

Bel ons!

+31 85 016 10 70

VERSTUUR

Onze deur staat altijd voor u open!

Bel of mail ons voor een afspraak!